To see all content, you will need the current version of Adobe Flash Player to view it.

Välkommen Familjen Om rasen Våra hundar Valpar / Valpkullar info Hanar för ev avel Galleri Nyheter Mer info Länkar Minneslunden Gästbok Kontakta mig 

Valpar / Valpkullar info

Kennel Evangelin's valpar är uppfödda i hemmiljö - - Vi föder upp max 2 kullar per år. - Båda föräldrarna är sunda o rastypiska vad gäller mentalitet och exteriör. De är ögonlysta itan anm och utställningmeriterade oftast champions.- Den första tiden tillbringas i valprummet i lugn o ro tillsammans med tiken för att sedan flytta ner i köket där de lever med oss o de andra hundarna i huset. Vi ägnar valparna mycket tid för att förbereda dem för ett liv utanför vårt hus så de är väl förberedda för en framtid i sitt nya hem och i "stora världen".- Dvärgschnauzern är en trimras o den första trimningen, vid 4 mån ålder, ingår i valppriset- Självfallet kommer vi att finnas för våra valpköpare hela hundens liv för att kunna svara på era frågor bistå trimning m m. och vi blir jätteglada för mail, SMS och bilder på vad ni gör tillsammans med era valpar/hundar och är vid leverans:- Minst 8 veckor- Registrerade i Svenska Kennelklubben - Försäkrade mot dolda fel i 3 år och Valpkullsförsäkrade - Avmaskade (datum o avmaskningsmedel se köpekontraktet) - Veterinärbesiktade (intyg ej äldre än 7 dagar vid köpet).- Vaccinerade och ID-märkta med chip - Säljes enl SKK:s regler och med SKK:s köpeavtal- Varje valp får med sig sin egen "valppärm" med skötselråd, matlista, fakta om rasen, tips, råd o "kom ihåg" m m samt mat till de första veckorna i sitt nya hem- Dvärgschnauzern är en trimras därför ingår den första trimningen vid 4 mån i valppriset. Det är viktigt att den första trimningen sker på rätt sätt och under lugna förhållanden så valpen inte blir skrämd av den pälsvård som är ett måste för en trimras. - Vi går tillsammans igenom vad du själv kan göra hemma mellan trimningarna. I valppärmen finns också en utförlig info om den dagliga pälsvården så du kan hålla din hund snygg mellan trimningarna. - Vi vill gärna hålla kontakten med våra valpköpare under hela hundens livstid och vi hjälper naturligtvis till med trimningen. - I valppärmen finns information om försäkring för din valp. Det är viktigt att hålla valpen/hunden försäkrad. Det kan annars bli mycket kostsamt om olyckan är framme. Hedda med sin "valppärm"

Valpar / Valpkullar

tillbaka till "Välkommen"

Click here to edit the text

Nästa valpkull p/sberäknas ev eftersommaren 2018 -

Välkommen o titta på våra valpfilmer på sid 2 och valpbilder på sid 3

sid 1Besökare fr 10-02-01 3450 besökare 09-05-05--10-01-31

Maximin Waltzing Matilda

EBBA

EBBA 7 månKennel Evangelin

© anne-marie råsberg 2006-2016. Allt innehåll är personligt eller publiceras efter tillstånd från annan upphovsrättsinneh.Inget får laddas ner utan mitt medgivande.